Hopp til innholdet

Microgate Witty – sett for trening

Vi har overtatt som importør av italienske Microgate som har en spennende produktkatalog. Microgate satser tungt på utstyr for trening, testing og måling.

Witty timer

I første omgang lanserer vi Witty som er et batteridrevet trådløst sett for tidtaking med fotoceller, spesielt egnet for friidrett spint, aksellerasjons og hurighetsstesting. Vi har allerede solgt endel sett til klubber, videregående skoler, universiteter og til agility.  Settet kan kombineres med flere fotoceller, kan leveres også med doble sett fotoceller over/under. 

Witty er klart det mest fremtidsrettede systemet for trening og systematisk testing.  I kombinasjon med en nesten uslåelig pris er det vanskelig å komme unna dette settet når man skal skaffe relevant treningsutstyr. 

Settet kan kombineres med GYKO, en gyroskopisk bevegelsessensor som sammen med eget analyseverktøy kan brukes til å analysere mekanisk bevegelse i tre dimensjoner.

Settet leveres i egen ryggsekk med egne rom for timer, fotoceller og stativ til fotoceller.  Det følger med minnepinne med egen programvare hvor alle resultater kan lastes ned på PC for analyse.

Systemet kan leveres med bærbart LED display som går på 12v og 220v. Displayet er trådløst og har innebygd batteri. Displayet kan også brukes som selftimer uten Witty enheten.

Varene lagerføres. Vi har demosett tilgjengelig.

Les mer på Microgate sin hjemmeside.

 Pris eks mva:Pris ink mva
Witty, komplett kit med to fotoceller og stativ i sekk 17.940,-22.425,-
Witty, komplett kit med Witty, to fotoceller og TAB display    29.120,-36.400,-
Witty TAB, display12.250,-15.312,-
Ekstra mellomtid med stativ 4.100,-5.125,-