logo

updated 9:29 PM UTC, des 14, 2020
A+ A A-

 

TIDTAKING

mtb_hovdeny

Vi leverer tidtakingstjenester til alle typer arrangementer, med komplett tjeneste fra påmelding til elektronisk rapportering av offisielle resultater. Vi tilbyr også opplæring dersom arrangøren ønsker det.

Vi dekker de fleste typer idretter, enten det er pulstiming eller brikketiming. Vi kan håndtere arrangementer opp til 2.000 deltakere.


Vi har tilgjengelig drevne tidtakere med mer enn 20 års erfaring fra tidtaking flere steder i Norge. Vi har vært med på ulike VM, World Cup, EuropaCup, NM i mange ulike idretter, Skandinavisk Cup, landsfinaler og lokale arrangementer.

Vi forutsetter at arrangøren stiller med noe folk til rigging, starter, radioer og overnatting.  Vi stiller med alt nødvendig tidtakerutstyr, inklusive klokker, kabler og trådløst.  Alle våre arrangementer kjøres live over våre egne servere.  Live-sidene kan embeddes på arrangørens egen nettside. Tidtaking kan gjerne kombineres med opplæring av egne funksjonærer. 

 

LEIE AV UTSTYR

start_telenor

Vi har utstyr for utleie: kabler i alle lengder, trådløse systemer, klokker, transpondere, fotoceller, live timing og display.

Ta kontakt med oss for diskusjon om utstyr og priser.

 

LEVERANSE OG PROSJEKTERING AV UTSTYR

Vi prosjekterer og leverer utstyr for tidtaking, faste og mobile anlegg.  Kabling og infrastruktur, RS-485 og RS-232 fast og trådløst.  Uttak og overganger av alle varianter DB9, DB15, XLR3 og XLR4, banan. Faste skap, og innkobling i eksisterende infrastruktur som styringsanlegg som snøkanoner og heiser. 

Display fra 60cm til videovegger på 6X4 meter.  LED i hvitt, farger, DOT, DIP og SMD. Vi gjør også service og reperasjon på eksisterende installasjoner.

 

REFERANSER

NM Alpint 2009, 2011, 2012

EuropaCup Alpint

NorgesCup, NM og Skandinavisk, Utfor MTB, Oppdal / Hafjell / Nesbyen / Bodø

NM Skøyter, fellesstart 2011

RedBull Nordix Holmenkollen

Flere Hovedlandsrenn / Landsfinaler

En masse FIS-renn

VM UCI Masters MTB