updated 11:54 AM UTC, feb 22, 2017
A+ A A-

Det er endel som har problemer med drivere etter oppdatering til Windows 10.

Eldre Prolific USB-232 adaptere er ikke kompatible med nye drivere. Driveren må oppdateres gjennom å installerere en gammel driver som ligger under Nedlastninger. Sett inn adapteren, dersom denne visers med gul trekant i enhetsbehandling, gjør følgende prosedyre: Last ned og installer driveren fra våre sider. Sett inn converteren, Gå til Enhetsbehandling -> Dobbelklikk på riktig COM-port - Oppdater driver - Søk etter drivere på datamaskinen - > Velg driver fra liste - > Velg en driver som er fra 2009 eller eldre.

Drivere for USB - RS232 og Vola dongle kan lastes ned her.

Eller det klart enkle og sikre alternativet: Ta kontakt med oss for å få tilsendt en FTDI RS232 converter som garantert virker.