logo

updated 9:29 PM UTC, des 14, 2020
A+ A A-

Det er endel som har problemer med drivere etter oppdatering til Windows 10.

Eldre Prolific USB-232 adaptere er ikke kompatible med nye drivere. Driveren må oppdateres gjennom å installerere en gammel driver som ligger under Nedlastninger. Sett inn adapteren, dersom denne visers med gul trekant i enhetsbehandling, gjør følgende prosedyre: Last ned og installer driveren fra våre sider. Sett inn converteren, Gå til Enhetsbehandling -> Dobbelklikk på riktig COM-port - Oppdater driver - Søk etter drivere på datamaskinen - > Velg driver fra liste - > Velg en driver som er fra 2009 eller eldre.

Drivere for USB - RS232 og Vola dongle kan lastes ned her.

Eller det klart enkle og sikre alternativet: Ta kontakt med oss for å få tilsendt en FTDI RS232 converter som garantert virker.

Vi har laget en liten samling med filer som kan lastes direkte ned fra våre sider.

- SkiAlp Pro

- Display Pro

- Live

- RS232 og USB drivere

- Klasse- språkfiler og ulike filter

 

Filene kan lastes ned her.

På Chronoprint 540 er et klart førstevalg tilkobling over ethernet.  Tilkoblingen er dønn stabil, og du kan få tilgang til klokka fra flere PC-er i samme nettverk. Du kan også koble til flere klokker samtidig.

Alle klokker uansett fabrikat har tilkobling til PC over seriell tilkobling, RS-232.

 
 

Tilkobling av klokker med RS-232 kan være litt plundrete. Ingen PC-er leveres lengre med RS-232 inngang.  Det er derfor nødvendig å bruke adaptere, enten i form av USB til RS 232 eller kort med RS-232 inngang. 

Det finnes lite regler og kvalitetskrav til hvordan tidtaking skal gjennomføres.   

 

FIS har laget egne regler som bare gjelder for alpint.  FIS sine regler er å anse som "best practice". 

Det anbefales sterkt å følge FIS sine regler slik de er angitt i gjeldende FIS timing booklet.  Da er man sikret konsistent og nøyaktig tidtaking, innenfor samme dag og over hel sesong.

Tusendel timing følger alltid reglene i timing booklet.


Timing Booklet October 2010 (2.45)
Timing Report (version 7.1)
Timing Report (version 7.1) Excel
Homologated Timing equipment
Wireless Timing Precisions

 

 

 

Selger dere vanlige klokker
Nix. Vi selger bare TAG Heuer Sports Timing Equipment. Gå til www.tagheuer.com om du er på jakt etter TAG Heuer klokker eller andre produkter fra TAG Heuer sitt brand.


Er det mulig å leie utstyr?
Tusendel Timing setter gjerne sammen en pakke med det som trengs av utstyr for et arramgement. VI kan også sende med folk som tar opplæring.
Vi har klokker, fotoceller, startstrips, startgatesog mase ulikt av kabling og trådløst. Vi har tilstrekkelig med utstyr til å dekke de fleste arrangementer, og på alle nivåer.