logo

updated 3:00 PM UTC, jan 24, 2018
A+ A A-

Vola har kommet med årets nye versjon av SkiAlpPro. Denne versjonen er med oppdaterte klassefiler for NSF.  Vi har i tillegg oppdatert den norske språkfilen, inklusive SkiAlp Pro Live og DisplayPro.  Den korrekte versjonen som dere skal bruke nå i vinter er 6.0.##.

 

Nytt er forbedret FIS timing report, Team Event, bedre filter på display og live. Det er foretatt mange små korreksjoner. Mellomtider vises korrekt på display og live, det er lagt inn felt for klasevis Diff på live og display. 

Tildeling av startnummer etter filter setter nå automatisk inn mellomrom mellom klassene.  Mellomrommene kan utvides.  Vi jobber for å få på plass en enklere prosedyre for oppsett av 1 og 2 omgang i klubbrenn. 

Vi har jobbet med direkte import fra minidrett og å kjøre rennresultater tilbake til skiforbundets webside. Her kan vi også lage nasjonale punktlister i alle klasser.  Så langt har dette desverre stanset på idrettsforbundet.

Den nye versjonen er bedre på styring av display, og støtter nå det meste av display fra både TAG Heuer, ALGE og Vola. SkiAlp støtter også LED videovegger, enten via Scoreboard eller SkiAlpPro Video.

 

Vi har nye dongler på vei inn.  For de som ønsker å oppgradere ring 901.40600 eller send en mail.  Oppgradering kan brukerne selv gjøre med instruksjoner over telefon.  

 

For de som skal kjøre Live er eldre versjoner ikke kompatibel med SkiAlp Pro Live i ny versjon. Her er det mao en tvungen oppgradering.  

Vi tar gjerne i mot forslag til endringer og videre utvikling av programmet. De forslagene vi spiller inn kommer relativt raskt med på oppdateringene.