logo

updated 3:00 PM UTC, jan 24, 2018
A+ A A-

Vola har kommet med årets nye versjon av SkiAlpPro. Denne versjonen er med oppdaterte klassefiler for NSF.  Vi har i tillegg oppdatert den norske språkfilen, inklusive SkiAlp Pro Live og DisplayPro.  Den korrekte versjonen som dere skal bruke nå i vinter er 6.0.##.

 

Nytt er forbedret FIS timing report, Team Event, bedre filter på display og live. Det er foretatt mange små korreksjoner. Mellomtider vises korrekt på display og live, det er lagt inn felt for klasevis Diff på live og display. 

Tildeling av startnummer etter filter setter nå automatisk inn mellomrom mellom klassene.  Mellomrommene kan utvides.  Vi jobber for å få på plass en enklere prosedyre for oppsett av 1 og 2 omgang i klubbrenn. 

Vi har jobbet med direkte import fra minidrett og å kjøre rennresultater tilbake til skiforbundets webside. Her kan vi også lage nasjonale punktlister i alle klasser.  Så langt har dette desverre stanset på idrettsforbundet.

Den nye versjonen er bedre på styring av display, og støtter nå det meste av display fra både TAG Heuer, ALGE og Vola. SkiAlp støtter også LED videovegger, enten via Scoreboard eller SkiAlpPro Video.


Vi har i langt tid vært i dialog med idrettsforbundet om en tilpasning av filene fra minidrett til import i SkiPro. Det er desverre en lang vei å gå før filene fra minidrett kan brukes på en fornuftig måte. De innspillene vi har gitt er så langt ikke hensyntatt.  Det innebærer at alle alpinklubbene må gjøre mye manuelt arbeid for å få importen til å fungere.

MSP_3_PAMsports Pro er programvare for en rekke idretter.  Msport står for Multisport.

 

Programmet er egnet for tids- og fartsmålinger, enten det er sykkel, bakkeløp, landeveisløp, marathon, rally.  Tidtaking kan skje i samme eller paralelle baner, best av omganger og cup, lagkonkurranse.

Inntil 9 omganger, 9 mellomtider og 9 fartsmålinger. 

 

Fri plassering av inntil 8 logoer på utskrift, variert verktøy for fri filtrering av utskrifter.  Styring av ulike digitale og alfanumeriske display fra programmet.

Vi leverer fri programvare til alle TAG Heuer produkter inkludert i prisen på våre klokker. Programvaren kan benyttes fritt av alle, feks til oppsett av lister før tidtakingen starter. Dekodere kan bare benyttes med nøkkel.

Programvaren kommer i nye versjoner hvert år. Oppdaterte versjonen krever kodenøkel og lisens.

Man kan fortsatt benytte SkiPro  opp til versjon 2.27. Dette er en gammel versjon og her er det litt plunder med å sette opp riktige klasser ogå legge inn språkfiler.

Programvaren som leveres med TAG Heuer klokker gir mye ny funksjonalitet og er enkel å benytte til små og store arrangement. Programmet er delt i en fleksibel database for håndtering av deltakere, og med en egen del for tidtaker. Databasen for behandling av deltakere kan lastes ned fritt. Med et bredt spekter av programvare kan man kjøre tid for de fleste idretter i Norge, egne versjoner for motor, ski og sprangriding.