logo

updated 9:29 PM UTC, des 14, 2020
A+ A A-

Vola har kommet med årets nye versjon av SkiAlpPro. Denne versjonen er med vesentlig endret layout, men innholdet er det samme som tildigere.  Vi har i tillegg oppdatert den norske språkfilen, inklusive SkiAlp Pro Live og DisplayPro.  Den korrekte versjonen som dere skal bruke nå i vinter er 9.0.##.

Det er stort sett feilrettinger, det er ingen større endringer i selve programmet og funksjonene. Nytt er mulighet for å bygge resultater innenfor et mesterskap.

For de som ønsker å oppgradere, installer v9, og send en mail med koden for programmet  Oppgradering kan brukerne selv gjøre med instruksjoner over telefon.  

Det kreves dongle og lisens for FIS live.

PublishPro er kommet i oppgradert versjon. Når er det tatt inn mulighet for å lage eget oppsett med valgfrie kolonner. Fart er tilbake. Oppsettet gjør man i Programvarevalg - Ranking. Det er også noen feilrettinger, det meste som er meldt inn er fikset.

Prisingen på Publish er endret, prisen på årsabonnement er senket men inlidere bare 10 renn. Ut over dette koster det 85 per renn.

Publish med videoclips er priset ned og koster nå 6.300. Funksjonen legger til videoklipp med grafikk i publish. Løsningen gjender for ett kamera og viser løperen over mål. Man kan selv stille inn lengden på klippet.  

Video er litt oppdatert, det er mest feilrettinger.

Priser for 2020: eks mva

 SkiAlpPro 6.350
 SkiAlpPro Oppgradering 4.200
 Display SkiAlpPro 6.350
 Display SkiAlpPro Oppgradering  4.200
FIS live 1.800
Dongle 1.000
   
Publish SkiAlpPro, 10 renn 5.700
Publish SkiAlpPro, ekstra renn     85


Vi har i langt tid vært i dialog med idrettsforbundet om en tilpasning av filene fra minidrett til import i SkiPro. Det er desverre en lang vei å gå før filene fra minidrett kan brukes på en fornuftig måte. De innspillene vi har gitt er så langt ikke hensyntatt.  Det innebærer at alle alpinklubbene må gjøre mye manuelt arbeid for å få importen til å fungere.

MSP_3_PAMsports Pro er programvare for en rekke idretter.  Msport står for Multisport.

 

Programmet er egnet for tids- og fartsmålinger, enten det er sykkel, bakkeløp, landeveisløp, marathon, rally.  Tidtaking kan skje i samme eller paralelle baner, best av omganger og cup, lagkonkurranse.

Inntil 9 omganger, 9 mellomtider og 9 fartsmålinger. 

 

Fri plassering av inntil 8 logoer på utskrift, variert verktøy for fri filtrering av utskrifter.  Styring av ulike digitale og alfanumeriske display fra programmet.

Vi leverer fri programvare til alle TAG Heuer produkter inkludert i prisen på våre klokker. Programvaren kan benyttes fritt av alle, feks til oppsett av lister før tidtakingen starter. Dekodere kan bare benyttes med nøkkel.

Programvaren kommer i nye versjoner hvert år. Oppdaterte versjonen krever kodenøkel og lisens.

Man kan fortsatt benytte SkiPro  opp til versjon 2.27. Dette er en gammel versjon og her er det litt plunder med å sette opp riktige klasser ogå legge inn språkfiler.

Programvaren som leveres med TAG Heuer klokker gir mye ny funksjonalitet og er enkel å benytte til små og store arrangement. Programmet er delt i en fleksibel database for håndtering av deltakere, og med en egen del for tidtaker. Databasen for behandling av deltakere kan lastes ned fritt. Med et bredt spekter av programvare kan man kjøre tid for de fleste idretter i Norge, egne versjoner for motor, ski og sprangriding.