logo

updated 9:29 PM UTC, des 14, 2020
A+ A A-

protime-ls-transponderDet vesentligste av motorsport foregår på bane, dette er et perfekt utgangpunkt for våre transponderløsninger.  For motorsport har vi en rekke ulike transpondere, fra LS som tåler passeringer 200 km/h til Elite Pro som tar avlesing i inntil 500 km/h. Transponderne kan leveres som kablet til bilen eller med batteri.  Transponderne er priset fra kr. 1.290 til kr. 3.360 eks mva.

 


protime-elite-decoder

Dekoderne må tilpasses hastighetene ved avlesingspunktene.  Elite Pro kan ta avlesing inntil 1/10.000 sekund, Elite og Protime kan ta inntil 1/1.000 sekund.  Elite dekoderne leveres med display, GPS synkronisering av tid og SD kort som lagrer alle passeringer.  Alle dekodere har ethernet, RS 232 og RS 485.  Dekoderne kan henges på en  en-pars sløyfe rundt banen.  Prisene spenner fra kr 63.800 til kr 17.300.  Dekoderne kan brukes til mellomtider og pit.  Vi har i tillegg en egen rimeligere dekoder (distant) for mellomtider til kr. 8.450.

 

Til alle dekodere må man ha en sløyfe som legges ned i banen, enten frest ned i asfalten, eller lagt i trekkrør under banen.

 

Nedenfor et er maksimaloppsett for bane med 3 mellomtider, speedtrap på mellomtid 2, pit inn og ut, display med 10 linjer tekst, og backup i mål med fotoceller.  Det er mulig å legge til fotofinish dersom man har et brukbart budsjett. 

motorsport_rundbane

 

Dette oppsettet kan virke avskrekkende på enhver (unntatt oss).  Alle komponenterer byggeklosser som kan legges til og trekkes fra ved behov.  Startpakken er en dekoder og transpondere, og derfra kan man bygge ut i takt med ambisjonene. 

 

Alle disse løsningene kan selvsagt kjøres live.live_circuit Publikum kan følge heatene på mobiltelefon, eller hjemmefra over internett. Vi regner normalt en forsinkelse på rundt 0,3 sekunder fra passering til resultatet er tilgjengelig på telefon.  Live krever eget årsabonnement.

Eksempel på live kan du se her

Vi gjør oppmerksom på at Live er sterkt avhengighetsskapende.   

Hvor man ønsker å kvalifisere seg for å avholde mesterskap, er dette et vesentlig konkurransefortrinn.